It is currently Fri Feb 26, 2021 1:46 am




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Wiper not working! 
Author Message
GTM on order
User avatar

Joined: Fri Jun 23, 2017 2:40 pm
Posts: 4
Location: Sheffield/Scottish Borders
GTM: K3
Post Wiper not working!
Had a problem yesterday in the rain when my wiper kept on getting stuck on the passenger side. After trying to fix this, it seems that the wiper arm has worn. This is easy enough to fix. However, when looking at it this morning, the turning mechanism/wiper motor no longer turns. Does anybody know what may have happened?


Sun Oct 01, 2017 4:22 pm
Profile E-mail
On the Road

Joined: Wed Aug 11, 2010 9:27 am
Posts: 541
Location: Sheffield
GTM: Libra
Post Re: Wiper not working!
Blown a fuse?

_________________
2000 GTM Libra 1.8VVC 145BHP


Sun Oct 01, 2017 6:37 pm
Profile E-mail
GTM on order
User avatar

Joined: Fri Jun 23, 2017 2:40 pm
Posts: 4
Location: Sheffield/Scottish Borders
GTM: K3
Post Re: Wiper not working!
It wasn't a fuse - nothing had blown, although I did replace them.
It seems that when trying to fix the wiper in the rain on Saturday I forced the wiper mechanism into the wrong direction, and so it couldn't turn! It seems to be working now


Mon Oct 02, 2017 10:59 am
Profile E-mail
GTM on order

Joined: Thu Jun 01, 2017 9:59 pm
Posts: 6
Location: Totton
GTM: Cox/Coupe
Post Re: Wiper not working!
Mine keeps working after I switch it off!

_________________
coh1952
1988 Coupe 1994 K3


Sat Mar 31, 2018 4:02 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

phpBB SEO