It is currently Mon Jul 15, 2024 9:00 am




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Advice on fitting Metro instrument panel, please. 
Author Message
On the Road

Joined: Tue Jun 17, 2008 9:11 pm
Posts: 604
Post Advice on fitting Metro instrument panel, please.
Can somebody tell me how to fit this? I dismantled it thinking that it must be re-assembled without the pod but that's not right by the look of it so I'm now thinking that the bracketry etc on the bottom of the pod must be cut off (for clearance)and the whole assembly passed through the hole in the dash. Is that correct or am I missing something as usual :?

Also, the panel that I have doesn't have a rev counter - does this matter as far as wiring and connections are concerned?

_________________
Education is important.
Cars are importanter.


Mon Jul 14, 2008 10:07 pm
Profile E-mail
The Terrible Tims
User avatar

Joined: Sat Sep 29, 2007 12:23 pm
Posts: 487
Location: suffolk
GTM: Cox/Coupe
Post Re: Advice on fitting Metro instrument panel, please.
I have a mk1 MG Metro speedo/tacho etc you can have, just cover the P&P if its any use to you :)

_________________
I'm not a complete idiot, parts of me are missing!!!!!


Wed Jul 16, 2008 9:23 am
Profile
On the Road

Joined: Tue Jun 17, 2008 9:11 pm
Posts: 604
Post Re: Advice on fitting Metro instrument panel, please.
Tim - you have PM :D

_________________
Education is important.
Cars are importanter.


Wed Jul 16, 2008 9:14 pm
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

phpBB SEO